top of page

Verrassingstornooi

Een dubbel gemengd tornooi voor volwassenen (+ 18j) in twee reeksen.

Organisatoren

ScreenHunter 3115.jpg

Bart
Van Hoof

KS_groot1_edited.jpg

Koen Soontjens

Tornooi tot 10 punten

Inschrijven vanaf vrijdag 08/05/2023 tem volzet.

Inschrijven aan infoborden in chalet TC Olen.

Poulefase: zaterdag 10/06/2023

Eindronde: 12/06/2023 - 25/06/2023

Finale: 24/06/2023 + 25/06/2023 (let op: ook finaleweekend cava tornooi)

Tornooi vanaf 15 punten

Inschrijven vanaf opening chalet TC Olen.

Inschrijven aan infoborden in chalet TC Olen.

Start: begin mei 2023

Finale: 24/06/2023 + 25/06/2023 (let op: ook finaleweekend cava tornooi)

Info (tot 10punten)

Verloop: Alle deelnemers worden tijdig op de pouledag verwacht, om 13u20 worden de teams getrokken. De eerste wedstrijden starten om 13u30. Er worden 8 poules van 4 ploegen gemaakt. Elke ploeg speelt 1 set tegen de andere ploegen uit hun poule, waardoor je dus drie sets speelt in de poulefase.  Na de laatste wedstrijd in je poule wordt het klassement opgemaakt. De 2 eerste ploegen in de poules gaan naar de 1/8 finales van de winnaarsronde, de andere 2 ploegen gaan naar de 1/8 finale van de verliezersronde.  Er wordt nog 1 set gespeeld met de rechtstreekse uitschakeling tegen de uitgelote tegenstrever.  Na de wedstrijd hebben de kwartfinalisten nog 2 weken om zelf hun wedstrijd te plannen.  Voor de verliezers van de 1/8 finale eindigt het tornooi hier.

Inschrijving: Er wordt individueel ingeschreven op lijsten aan infoborden in chalet TC Olen. Er kunnen maximaal 32 vrouwen en 32 mannen inschrijven in verrassingstornooi tot 10 punten. Als het volzet is, kan je u nog opgeven als reserve.

Samenstelling ploegen: Door lottrekking worden de paren gevormd. Men weet dus niet op voorhand met wie men gaat spelen. Koppels en spelers met een klassement van meer dan 5 punten zullen niet als team getrokken worden. Bij het uitvallen van één der spelers voor de eerste wedstrijd, zal de wedstrijdleiding de reservespelers aanspreken ter vervanging.
 

Deelnemers: Alle spelende TCO-leden vanaf 18 jaar op datum van inschrijving met een dubbelklassement van max. 10 punten.
 

Praktisch: Alle wedstrijden vanaf de kwartfinale moeten onderling geregeld worden, rekening houdend met de vooropgestelde planning. Indien er geen speeldatum kan vastgelegd worden tussen beide partijen, beslissen de inrichters over het verdere verloop van de wedstrijd/tornooi.

Info (Vanaf 15punten)

Verloop: Deelnemers worden ingedeeld in een tabelvorm.  Eens je uitgeschakeld bent, is je tornooi afgelopen

Inschrijving: Er wordt individueel ingeschreven via lijsten aan infoborden in chalet TC Olen. Er kunnen maximaal 16 vrouwen en 16 mannen inschrijven.

Samenstelling ploegen: De hoogste klassementen worden aan de laagste klassementen gekoppeld door lottrekking, we spelen dubbel gemengd tenzij de inschrijvingen tussen mannen en vrouwen niet overeen komen. Als er 2 mannen samen staan, zijn dit 2 mannen met een lager klassement.

Deelnemers: Alle spelende TCO-leden vanaf 18 jaar op datum van inschrijving met een dubbelklassement van min. 15 punten.
 

Praktisch: Alle wedstrijden moeten onderling geregeld worden, rekening houdend met de vooropgestelde planning. Indien er geen speeldatum kan vastgelegd worden tussen beide partijen, beslissen de inrichters over het verdere verloop van de wedstrijd/toernooi.

bottom of page