top of page
  • Foto van schrijverMarc Vervecken

Nieuwsbrief Januari 2023

Lidgelden 2023

Vanaf 1 januari 2023 kan je lid worden van onze club voor het nieuwe seizoen. Hiervoor gebruik je best uw clubdashboard: LID WORDEN. De lidgelden worden gebruikt om jaarlijks alle vaste kosten te betalen. Met de stijging van de energieprijzen en verzekeringen zijn we genoodzaakt om enkele aanpassingen door te voeren :

- Tennis volwassen : € 90 - Tennis 70 plusser en student : € 75 - Tennis jeugd +14 jaar : €55.

Met deze prijsaanpassingen komen we tegemoet aan de behoeften voor het nieuwe jaar.Nieuwjaarsreceptie

Namens het bestuur van TCO wensen wij jullie een goede gezondheid en een sportief 2023. Met jullie steun maken we er wederom een heel mooi tennisjaar van. Wederzijds respect wordt in deze tijden nog belangrijker. De vreugde en plezier in de tennissport is een draagveer voor onze nieuwjaarswensen. Dat jullie volgend zomerseizoen in onze club veel vriendschap, vertrouwen en huiselijkheid mogen beleven.

Op zondag 22 januari nodigen wij jullie allen uit om samen het glas te heffen op een spetterend 2023! Samen kunnen we vooruitblikken naar een nieuwe tennis- en padelseizoen.

Place to be : chalet TC Olen van 14 uur t.e.m 19 uur.

Nieuwsbrief december 2022 : datum van 8 januari 2023 is FOUT !Whatsapp groep

Whatsapp is ingeburgerd in onze leefomgeving, om chatberichten te verzenden naar vrienden en families. De familie TC Olen maakt ook sinds enkele weken gebruik van whatsapp : "TCOlen Tennis en Padel". Het bestuur zal via deze media de leden op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes met betrekking tot het dagelijkse leven op onze club.

Wens je op de hoogte te blijven via whatsapp ? Stuur een whatsapp verzoek naar Sven Vos - 0498/676420 - en hij zal je toevoegen aan de groep "TCOlen Tennis en Padel".

Comments


bottom of page