Verrassingstoernooi

Een dubbel gemengd tornooi voor volwassenen (+ 18j) in twee reeksen :

  • dubbelklassement tot max. 10 ptn
  • dubbelklassement vanaf 15 ptn

Inschrijven kan vanaf 31 mei 2021 op volgende pagina's:

 

Verrassingstornooi tot 10 punten

Start: zaterdag 12 juni om 13u30 – Finales : weekend van 26-27 juni

Verloop: Alle ingeschreven worden tijdig op de pouledag verwacht, om 13u20 worden de teams getrokken. De eerste wedstrijden starten om 13u20. Er worden 8 poules van 4 ploegen gemaakt. Elke ploeg speelt 1set tegen de andere ploegen uit hun poule, waardoor je dus drie setten speelt in de poulefase.  Na de laatste wedstrijd in je poule wordt het klassement opgemaakt. De 2 eerste ploegen in de poules gaan naar de 1/8 finales van de winnaarsronde, de andere 2 ploegen gaan naar de 1/8 finale van de verliezersronde.  Er wordt nog 1 set gespeeld met de rechtstreekse uitschakeling tegen de uitgelote tegenstrever.  na de wedstrijd hebben de kwartfinalisten nog 2 weken om zelf hun wedstrijd te plannen.  Voor de verliezers van de 1/8 finale eindigt het toernooi hier.  Finales worden ingepland in het laatse weekend van juni.

Inschrijving: Er wordt individueel ingeschreven op de website van TC Olen. Er kunnenmaximaal 32 vrouwen en 32 mannen inschrijven in verrassingstoernooi tot 10 punten.  Als het volzet si, kan je nog op je je nog opgeven als reserve.

Samenstelling ploegen: Door lottrekking worden de paren gevormd. Men weet dus niet op voorhand met wie men gaat spelen. Koppels en spelers met een klassement van meer dan 5 punten zullen niet als team getrokken worden. Bij het uitvallen van één der spelers voor de eerste wedstrijd, zal de wedstrijdleiding de reservespelers aanspreken ter vervanging.

Deelnemers: Alle spelende TCO-leden vanaf 18jaar op datum van inschrijving met een dubbelklassement van max. 10 punten

Praktisch: Alle wedstrijden vanaf de kwartfinale moeten onderling geregeld worden, rekening houdend met de vooropgestelde planning. Indien er geen speeldatum kan vastgelegd worden tussen beide partijen, beslissen de inrichters over het verdere verloop van de wedstrijd/toernooi

 

Verrasingstornooi vanaf 15 punten

Start: maandag 7 juni  – Finales : weekend van 26-27 juni

Verloop: Deelnemers worden ingedeeld in een tabelvorm.  Eens je uitgeschakeld bent, is je tornooi afgelopen

Inschrijving: Er wordt individueel ingeschreven via de website van TC Olen. Bij inschrijving verklaar je het reglement te aanvaarden. Inschrijven kan vanaf 31 mei 2021. Er kunnen maximaal 16 vrouwen en 16 mannen inschrijven.

Samenstelling ploegen: De hoogste klassementen worden aan de laagste klassementen gekoppeld door lottrekking, we spelen dubbel gemengd tenzij de inschrijvingen tussen mannen en vrouwen niet overeen komen. Als er 2 mannen samen staan, zijn dit 2 mannen met een lager klassement.

Deelnemers: Alle spelende TCO-leden vanaf 18jaar op datum van inschrijving met een dubbelklassement van min. 10 punten die niet in het andere verrassingstornooi speelt.

Praktisch: Alle wedstrijden moeten onderling geregeld worden, rekening houdend met de vooropgestelde planning. Indien er geen speeldatum kan vastgelegd worden tussen beide partijen, beslissen de inrichters over het verdere verloop van de wedstrijd/toernooi

 

Bij problemen, neem zo snel mogelijk contact op met één van de organisatoren !

Koen Soontjens 0473/76 53 19

Bekijk de foto's van TC Olen op Picasa
Word nu lid van onze tennisclub!
Tokyo Olympics live stream Pacquiao vs Ugas live stream