Verrassingstoernooi

Een dubbel gemengd tornooi voor volwassenen (+ 18j) in twee reeksen :
- dubbelklassement tot max. 10 ptn
- dubbelklassement vanaf 10 ptn

 

1)    VERRASSINGSTORNOOI TOT 10 PUNTEN

 

Start : zaterdag 18 juli om 18u30 – Finales : weekend van 1-2 augustus

 

Aangepast verloop:  Alle ingeschreven worden ten laatste om 18u00 verwacht, om 18u15 worden de teams getrokken.  Er worden 8 poules van 4 ploegen gemaakt.  Elke poule krijgt een terrein toegewezen (poule A op terrein 1, poule B op terrein 2 enz…) .  Elke ploeg speelt 1 set tegen de andere ploegen uit hun poule waardoor je dus drie setten speelt op 1 avond.  Na de laatste wedstrijd in je poule wordt het klassement opgemaakt.  De 8 winnaars van de poules gaan naar de kwartfinale van de winnaars, de ploegen die tweede eindigen gaan naar de kwartfinale van de verliezersronde.  Nummers drie en vier zijn definitief uitgeschakeld.  De ploegen die door zijn hebben spelen hun kwart en halve finale voor het finaleweekend van 1-2 augustus.

 

Inschrijving : Er wordt individueel ingeschreven op de inschrijvingslijsten in de chalet.  Bij inschrijving verklaar je het reglement te aanvaarden.  De inschrijvingslijsten hangen uit vanaf maandag 29 juni 2020.  Er kunnen maximaal 32 vrouwen en 32 mannen inschrijven.

Samenstelling ploegen : Door lottrekking worden de paren gevormd. Men weet dus niet op voorhand met wie men gaat spelen. Koppels en spelers met een klassement van meer dan 5 punten zullen niet als team getrokken worden.    Bij het uitvallen van één der spelers voor de eerste wedstrijd, zal de wedstrijdleiding de reservespelers aanspreken ter vervanging.

Deelnemers : Alle spelende TCO-leden vanaf 18jaar op datum van inschrijving met een dubbelklassement van max. 10 punten

Wanneer : Inschrijven vóór 15 juli op de inschrijvingslijsten in de chalet (VOL=VOL)

1.     Poulewedstrijden te spelen op zaterdag 18 juli vanaf 18u30

2.     Finales VERPLICHT in het weekend van 1-2 augustus

 

Praktisch: Alle wedstrijden vanaf de kwartfinale moeten onderling geregeld worden, rekening houdend met de vooropgestelde planning.  Indien er geen speeldatum kan vastgelegd worden tussen beide partijen, beslissen de inrichters over het verdere verloop van de wedstrijd/toernooi

 

2)   HET VERRASSINGSTORNOOI VANAF 10 PUNTEN

 

Start : zondag 12 juli  – Finales : weekend van 1-2 augustus

 

Verloop:  Deelnemers worden ingedeeld in een tabelvorm.  Eens je uitgeschakeld bent, is je tornooi afgelopen

Inschrijving : Er wordt individueel ingeschreven op de inschrijvingslijsten in de chalet.  Bij inschrijving verklaar je het reglement te aanvaarden.  De inschrijvingslijsten hangen uit vanaf maandag 29 juni.  Er kunnen maximaal 16 vrouwen en 16 mannen inschrijven.

Samenstelling ploegen:  De hoogste klassementen worden aan de laagste klassementen gekoppeld door lottrekking, we spelen dubbel gemengd tenzij de inschrijvingen tussen mannen en vrouwen niet overeen komen.  Als er 2 mannen samen staan, zijn dit 2 mannen met een lager klassement.

Deelnemers : Alle spelende TCO-leden vanaf 18jaar op datum van inschrijving met een dubbelklassement van min. 10 punten die niet in het andere verrassingstornooi speelt.

 

Wanneer : Inschrijven vóór 15 juli op de inschrijvingslijsten in de chalet (VOL=VOL)

1.     Wedstrijden te spelen vanaf zondag 12 juli

2.     Finales VERPLICHT in het weekend van 1-2 augustus

Praktisch: Alle wedstrijden moeten onderling geregeld worden, rekening houdend met de vooropgestelde planning.  Indien er geen speeldatum kan vastgelegd worden tussen beide partijen, beslissen de inrichters over het verdere verloop van de wedstrijd/toernooi

 

Bij problemen, neem zo snel mogelijk contact op met één van de organisatoren !

Koen Soontjens 0473/76 53 19

 

 


Bekijk de foto's van TC Olen op Picasa
Word nu lid van onze tennisclub!